B0C59330-8865-4BC3-8790-938E8236AE45 2_edited.jpg

R&R express

yellow triangle.png

Studio SMC was approached with the task of evaluating an existing building to conduct minimal, but impactful, aesthetic design changes for a turn-key space for a client.  After thorough programming of the company's wants and needs, and after detailed assessments of the building, the project quickly evolved into a complete gut/reno of the entire facility and property.  This building is new from inside out and has evolved from a 1980's building to a modern, Class-A office space.

After the redesign was complete, including building finishes, furniture, fixtures, and equipment, we planned and managed 2 phased moves into the new space.

before

graph paper fade_edited_edited.png
graph paper fade_edited_edited.png
graph paper fade_edited_edited.png

after

graph paper fade_edited_edited.png
graph paper fade_edited_edited.png
graph paper fade_edited_edited.png